Selecteer een pagina

JE ZIET ER FANTASTISCH UIT!

En dat willen we natuurlijk graag zo houden!

Zojuist heb jij een (chemische) behandeling van je haar bij ons gehad en wij willen graag dat je hier zo lang mogelijk plezier hebt. Daarom geven we je enkele tips voor het behoud en de verzorging van je haar. Wij bieden je garantie op de behandeling, echter enkel en alleen wanneer voor de verzorging van je haar onze professionele haarverzorgingsproducten van Finnley’s  gebruikt. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om de gezondheid van het haar en de kwaliteit van de behandeling te waarborgen. Zonder gebruik van deze producten kunnen wij helaas geen garantie geven op de behandeling.

1. Wacht minimaal 24 uur met het wassen van je haar na een behandeling, dus ook niet uitspoelen. We hebben tijdens de behandeling je haar geseald met een speciaal masker en/of een treatment waardoor de haarschubben zijn gesloten. Door gebruik van shampoo en/of warm water worden deze haarschubben weer geopend en zal de zorgvuldig gezette kleur eerder loslaten.

2. Luister goed naar ons advies over welke producten het beste bij JOU passen, en volg het advies nauwgezet op. Wij leveren een op maat gemaakt advies, waarbij er wordt gekeken naar de behoefte en de kwaliteit van jouw haar.

3. Gebruik enkel de professionele haarverzorgingsproducten van Finnley’s. Deze bevatten in tegenstelling tot andere producten geen synthetische siliconen. Dit is een groot voordeel, want synthetische siliconen zijn niet-wateroplosbaar, waardoor het laagje om het haar steeds dikker wordt en het haar uiteindelijk zal worden verstikt. De hoofdhuid wordt vet, het haar wordt zwaar en het kan hierdoor zelfs uitvallen. De siliconen zorgen ervoor dat het haar tot maximaal een uur goed en zacht aanvoelt. Onze producten zorgen daarentegen voor een langwerkend resultaat, een goede gezondheid en goed gevoel
van je haar.

4. De PH-waarde van onze producten is hetzelfde als die van je huid en nagels. Hierdoor wordt de vochtbalans in je haar in stand gehouden en wordt het kleurbehoud verlengd.

5. Alle professionele haarverzorgingsproducten van Finnley’s bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten, in een hoge concentratie. Hierdoor heb je slechts heel weinig van een product nodig voor een wasbeurt en verzorging van je haar.

6. De meeste niet-professionele producten bevatten veel alcohol. Dit zorgt ervoor dat het haar snel uitdroogt en de kleur in een flinke mate zal teruglopen.

7. Onze Finnley’s producten sluiten de haarschubben beter, dan de vrij verkrijgbare producten doen. Hierdoor blijft de kleur van je haar aanzienlijk langer mooi.

Een professioneel product lijkt duurder, maar levert u veel voordeel op!

Wij zien je graag als tevreden klant naar buiten gaan, maar zien je nog veel liever als tevreden klant terugkomen!

WhatsApp chat